Băiatul lui Ionel Ganea, despre tatăl său: "Nu avea viteză, nu alerga bine" :) 



04 августа 2014

 

**VIDEO** Băiatul lui Ionel Ganea, despre tatăl său:

Ionel Ganea s-a retras de pe teren în 2008, apoi a revenit pentru un meci la Sănătatea Cluj în 2010, contra Stelei, după care s-a dedicat muncii de antrenor. 

În prezent pe banca Rapidului, fostul atacant al naționalei nu are de ce să își facă griji - are cine să ducă mai departe numele familiei. Băiatul său, George, joacă la naționala U16 a României și are tot viitorul în față:

"Eu trebuie să arăt ce fac eu în teren. El și-a făcut treaba lui, eu o am pe a mea. El era mai mult pe forță, eu pe viteză și tehnică. Ca temperament suntem aproape la fel, dar încercăm să ne stăpânim pe teren.

Mi-am propus să ajung la o echipă de club la seniori, să fac pasul mare, apoi să ajung în străinătate la o echipă mare.", a spus George Ganea, jucător legitimat la Universitatea Cluj. 

Tânărul fotbalist visează să ajungă la o formație importantă din România și a enumerat câteva dintre posibilele sale destinații:

"Aș vrea să ajung la Dinamo, U Cluj sau la Rapid. Sunt mic încă, nu se știe nimic pe viitor. Dacă muncesc și îmi văd de treaba mea la U Cluj, nu se știe ce se poate întâmpla.", a spus Ganea Jr. 

Ionel Ganea i-a acordat acestuia sfaturi atât din postura de părinte, cât și din cea a antrenorului de fotbal: "Tata mi-a spus să nu am aere de fotbalist, că încă nu sunt fotbalist și să muncesc cel mai mult."

Rugat să îl caracterizeze pe tatăl său ca fotbalist, George a avut un răspuns puțin așteptat: "Mi-a plăcut de el, dar nu avea viteză, nu alerga bine."


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑