Un român de 15 ani e legitimat la Real Madrid și reprezintă naționala tricoloră: "România e țara mea!"



04 августа 2014

 

**VIDEO** Un român de 15 ani e legitimat la Real Madrid și reprezintă naționala tricoloră:

Născut pe 19 februarie 1999, la Galați, Nicușor Craiu este legitimat la Real Madrid și speră să ajungă într-o bună zi coleg cu vedetele deținătoarei UEFA Champions League. 

Într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport, tânărul fotbalist a explicat cum a ajuns la clubul din capitala Spaniei și ce vedete din lotul Realului i-au dat dat sfaturi:

"Am ajuns la Real după ce am fost la Rayo Vallecano. Nu poți refuza Realul. Mi-au spus că voi fi mulți ani acolo, că voi fi golgheter, că voi fi jucător bun și până acum e bine. Când am ajuns acolo eram atacant, apoi antrenorul m-a mutat în spatele vârfului.

Am stat de vorbă cu Kaka și Casillas, mergem des la antrenamentele echipei mari. E foarte frumos, sunt toate vedetele acolo, toți vrem să îi vedem jucând.", a declarat Nicușor Craiu. 

Evoluțiile sale bune au fost remarcate de coechipieri, care au ajuns să îl compare cu marile vedete din lotul lui Ancelotti. Deși ar fi putut juca pentru naționala Spaniei, Craiu nici nu a vrut să audă - va reprezenta în continuare România: 

"Colegii mă compară cu Modric, mie îmi place Ozil. Spaniolii mi-au făcut o ofertă acum un an, dar eu aleg naționala României. Aici m-am născut, e țara mea.", spune ferm tânărul fotbalist român.

Deși joacă la Real Madrid, Craiu este un fin cunoscător al fotbalului din Liga 1 și dezvăluie că este susținător al echipei campioane:  

"Dintre români îmi place Tănase. Dintre echipele mari în afară de Real Madrid, îmi place Chelsea și din România Steaua. Sunt stelist de când m-a făcut mama!", a conchis jucătorul de 15 ani.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑