Elveţienii sunt cei mai tari în competiţiile de cross-country. Vezi cine sunt câştigătorii etapei de la Mont-Sainte-Anne



04 августа 2014
foto: qmiphotos.photoshelter.com

Elveţienii fac legea în competiţiile de cross-country. Nino Schurter şi Jolanda Neff au câştigat cursa de elită de la Mont-Sainte-Anne din Canada. Această etapă face parte din campionatul mondial şi este considerată una dintre cele mai dificile.

Campionul mondial în exerciţiu, Nino Schurter, a avut viaţă grea la cursa de la Mont-Sainte-Anne. Elveţianul a luptat pe toată durata circuitului cu Julien Absalon. Chiar dacă a căzut, Schurter a câştigat cursa cu un avantaj de 16 secunde. 

''Este foarte dificil. Să urci pe pante este foarte greu, dar sunt foarte fericit că am câştigat această cursă'', a spus campionul cursei de la Mont-Sainte-Anne, Nino Schurter.

Dacă la masculin, Schurter a avut parte de concurenţă, atunci la proba feminină Jolanda Neff a dominat cursa de la început şi până la sfârşit. Elveţianca avea un avans de 90 de secunde faţă de canadianca Catharine Pendrel la mijlocul cursei şi şi-a mărit avantajul la 2 minute când a trecut linia de sosire. Pe locul trei s-a clasat Katerina Nash din Cehia. 

''Totul a mers bine. Îmi place acest circuit şi a fost o cursă pe cinste'', a precizat campioana cursei de la Mont-Sainte-Anne, Jolanda Neff.

Jolanda Neff este liderul campionatului mondial de cross-country la feminin, în timp ce Nino Schurter se află pe locul doi în spatele francezului Julien Absalon în proba masculină. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑