Milsami mai are sperante si pleaca in Albania: Jucatorii au declarat ca mai au sanse la calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor - VIDEO



04 августа 2015

Jucatorii si staff-ul tehnic al campioanei Moldovei, Milsami Orhei, mai cred intr-o minune. Astazi, vulturii rosii au plecat in Albania cu sperante mari, chiar daca acasa au pierdut cu 0 la 2 meciul cu Skenderbeu. Dupa infrangerea de atunci jucatorii au declarat ca mai au sanse la calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor.

 


Cristi BUD, ATACANT MILSAMI ORHEI “ Nu e gata, mai avem returul, am incredere in echipa si in colegi ca putem intoarce rezultatul.  ”

 


Partida retur dintre campioana Albaniei, Skenderbeu si Milsami Orhei se joaca maine si va fi condus de o brigada de arbitri din Portugalia, in frunte cu Artur Dias. In cazul in care vor elimina gruparea albaneza, Milsami va fi calificata direct in grupele Europa League. In plus campioana Moldovei va avea sansa de a juca chiar in grupele celei mai tari competitii intercluburi, Liga Campionilor, insa va avea nevoie sa invinga si in play-off. In cazul in care vor pierde cu albanezii, vulturii rosii vor juca in barajul de calificare in grupele Europa League.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑