Inceput bun pentru Dinamo: Echipa este in fruntea clasamentului, alaturi de ASA Targu Mures si Steaua Bucuresti - VIDEO



04 августа 2015

Dinamo Bucuresti a inceput bine campionatul Romaniei. Neinvinsa in primele 4 etape, echipa este in fruntea clasamentului, alaturi de ASA Targu Mures si Steaua Bucuresti. Aseara cainii rosii au trecut cu emotii de Poli Timisoara.

 

 

Dinamo Bucuresti este neinvinsa dupa patru etape, iar aseara a reusit o noua victorie in campionat. Alb-rosiii s-au impus cu 2 la 1 pe teren propriu cu Poli Timisoara. Partida din Stefan cel Mare a inceput cu un penalty acordat gazdelor, dupa numai 4 minute de joc. Cosmin Matei a transformat fara emotii de la punctul cu var si a deschis scorul. Bucuria dinamovistilor a tinut insa doar 3 minute, pentru ca Robert Elek a egalat din cativa metri.

 


Dinamo a revenit in avantaj cu un minut inainte de pauza, cand francezul Gnohere si-a trecut in cont primul gol pentru Dinamo.

 


In partea secunda Poli putea egala chiar in debut, la lovitura libera executata de Curtean. Replica lui Dinamo a venit imediat, cand Gavrila a scapat singur spre poarta lui Pap, dar Popescu a intervenit excelent. Ultimele ocazii au apartinut oaspetilor. Fai a salvat de pe linia portii lovitura de cap a lui Melinte, iar Rufino si Goga au trimis si ei periculos pe langa poarta dinamovistilor. In cele din urma, s-a incheiat 2 la 1 in favoarea echipei lui Mircea Rednic, iar Dinamo acumuleaza 8 puncte si este in fruntea clasmentului alaturi de ASA Targu Mures si Steaua Bucuresti. La sfarsitul saptamanii Dinamo va juca derby-ul cu rivala de moarte, Steaua Bucuresti.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑