Nadejda Canţîr SE PREGĂTEŞTE de un nou DUEL INCENDIAR



04 августа 2016
Foto:students.mu-varna.bg
Pe 1 octombrie în cadrul galei KOK de la Chişinău, două reprezentante ale sexului frumos vor renunţa la rochii şi tocuri şi îşi vor împărţi pumni şi picioare.
Moldoveanca Nadejda Canţîr se va duela cu Esma Hasshass din Olanda. Cele două vor lupta în categoria de greutate de până la 51 de kilograme. Pentru sportiva noastră aceasta va fi a treia sa luptă la profesioniste.
La mai puţin de două luni până la lupta în cauză, Nadejda Canţîr se află în plină pregătire.
"Pentru mine un antrenament reuşit este să aduc rezultatul dorit din partea antrenorilor, atât moral, cât şi fizic. Asta pentru ca să fiu pregătită în general", a declarat luptătoare, Nadeja Canţîr.
"Pentru Nadejda Canţîr va fi un examen foarte complicat, deoarece adversara ei este Esma Hasshass, o luptătoare din circuitul Glory. Este o sportivă foarte bună. Avem toate susţinerea pentru Nadejda. Credem în ea şi sperăm că va învinge", a declarat preşedintele FEA, Dorin Damir.
Canţîr a obţinut prima sa victorie la nivel profesionist în luna decembrie, când a învins-o la puncte pe Anastasia Kulinici din Ucraina, iar în martie a bătut-o fără drept de apel pe poloneza Klaudia Pawicka
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑