Novak Djokovic şi Andy Murray s-au calificat în sferturile de finală de la US Open



04 сентября 2013

 

Novak Djokovic şi Andy Murray continuă lupta pentru trofeu la ultimul turneu de Mare Şlem din acest an, US Open. Cei doi tenismeni au acces în sferturile de finală, după victoriile obţinute în optimi în faţa lui Marcel Granollers şi respectiv Denis Istomin. Într-un alt meci, Mihail Iujnîi a făcut spectacol cu Lleyton Hewitt, rusul a reuşit să se impună în cinci seturi şi să se califice în următoarea rundă. În competiţia feminină, americanca Serena Williams merge în semifinale, după ce a câştigat două seturi la zero în faţa Carlei Suarez Navarro.

Liderul mondial, Novak Djokovic a avut parte de un meci uşor în compania spaniolului Marcel Granollers. Sârbul s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 6-0, 6-0.

În sferturi, Djokovic va juca cu rusul Mihail Iujnîi, care a avut nevoie de patru ore şi două minute pentru a trece de Lleyton Hewitt. După ce australianul a condus cu 2-1 la seturi şi cu 5-2 în cel de-al patrulea, Iujnîi a revenit spectaculos şi a obţinut în extremis calificarea în sferturi la US Open, scor 6-3, 3-6, 6-7, 6-4, 7-5.

Campionul en-titre de la US Open, Andy Murray este tot mai aproape de a cuceri al doilea trofeu consecutiv la acest turneu. Murray a pierdut un set în faţa tenismenului din Uzbekistan, Denis Istomin, la tie-break, însă le-a câştigat pe următoarele trei, scor 6-1, 6-4, 6-4. În următoare rundă, britanicul va juca cu Stanislas Wawrinka.

Pe tabloul feminin, Serena Williams pare de neoprit. Lider în ierarhia WTA, americanca a spulberat-o în doar 54 de minute pe Carla Suarez Navarro din Spania. Williams nu a cedat nici un game în faţa ibericei şi s-a impus categoric, scor 6-0, 6-0.

În semifinale, Williams va juca împotriva chinezoaicei Na LI. Aceasta s-a impus în meciul cu Ekaterina Makarova, în trei seturi cu 6-4, 6-7, 6-2.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑