Viorel Frunză: "Echipa creşte în Divizia Naţională!"



04 октября 2013
 width=

Atacantul echipei FC Veris, Viorel Frunză, care este şi căpitanul formaţiei antrenate de Dănuţ Oprea, totodată golgheterul acestui început de sezon cu 8 goluri marcate, ar putea juca la naţională a Moldovei după o pauză de mai mult de doi ani, fiind convocat de Ion Caras în lotul lărgit pentru meciurile cu San Marino şi Muntenegru.

Fotbalistul echipei noastre a declarat la PublikaTV că este bucuros de această convocare şi că totul se datorează evoluţiei FC Veris în Divizia Naţională, unde echipa noastră este în creştere:

"Sunt bucuros. Acest lucru înseamnă că ne facem treaba bine la echipă. Normal că m-am gândit la acest lucru. Echipa creşte în Divizia Naţională şi orice jucător care evoluează bine merită să joace la naţională", a spus atacantul.

Frunză a jucat până acum în 31 de meciuri pentru selecţionată şi a marcat de şase ori, acesta fiind pe locul cinci în clasamentul golgheterilor all time al naţionalei. Dacă va reuşi să marcheze în meciurile cu San Marino şi Muntenegru din preliminariile Campionatului Mondial din 2014,Frunză i-ar putea egala pe Sergiu Dadu, Serghei Rogaciov şi Iurie Miterev.

"În primul rând mă gândesc să jucăm bine şi să învingem. Ar fi bine să marchez, dar pentru mine este important cum evoluează echipa
", a subliniat fotbalistul.

Din lotul de 23 de jucători convocaţi pentru partidele cu San Marino şi Muntenegru vor mai face parte încă doi jucători de la Veris, Petru Racu şi Alexandru Antoniuc. Selecţionerul Ion Caras va anunţa lotul final pe şapte octombrie.

Источник – ФК Верис


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑