Zimbru - Academia, scor 3-0



 

Zimbru Chişinău a obţinut prima victorie după o pauză de aproape o lună. "Galben-verzii" au învins fără mari emoţii ultima clasată, Academia cu scorul de 3-0. În urma acestui succes, Zimbru a urcat pe locul şase în Divizia Naţională.

Zimbru a marcat primul gol în meciul cu Academia în minutul 16, prin atacantul Vadim Cricimari. Fotbalistul, în vârstă de 25 de ani, a înscris pentru 2-0 peste 18 minute. "Am avut multe ocazii, mai ales în prima repriză. Trebuia să marcăm şi avea să ne fie mai uşor. Până la urmă am câştigat, înseamnă că am făcut totul corect", a declarat atacantul.

Zimbru a stabilit rezultatul final de 3-0 în minutul 81, prin noul intrat, rusul Serghei Ţîganov. "În timpul meciului, echipa când a jucat mai bine, când mai rău. Rezultatul dorit l-am obţinut, dar avem probleme la calitatea jocului", a menţionat antrenorul Zimbrului, Oleg Kubarev.

Academia a avut şansa de a înscrie golul de onoare în ultimele minute ale meciului. Maxim Focşa a şutat periculos din lovitură liberă, însă balonul a nimerit bara.

"La victorie nici nu am sperat. Practic, nu am avut ocazii. MUSCA Noi creştem jucători pentru echipa naţională. Aţi văzut că la echipa noastră au jucat cinci jucători de la selecţionatele de juniori", a adăugat antrenorul Academiei, Valeriu Catană.

Zimbru va avea un meci mai greu în etapa următoare. "Galben-verzii" vor juca în deplasare împotriva formaţiei Milsami Orhei. De cealaltă parte, Academia se va duela pe teren propriu cu Veris.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑