Eliminat direct, dinamovistul Mevlja a fost suspendat o etapă. Deciziile Comisiei de Disciplină



 

**VIDEO** Eliminat direct, dinamovistul Mevlja a fost suspendat o etapă. Deciziile Comisiei de Disciplină

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a anunțat, miercuri, pedepsele pentru eliminații din etapa a 16-a a Ligii 1.

Jucătorii Andrei Ivan (CSU Craiova) şi Miha Mevlja (Dinamo) au fost suspendaţi o etapă şi amendaţi cu 740 de lei după ce au fost eliminaţi în partidele disputate de echipele lor în etapa a 16-a a Ligii 1, a decis miercuri Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

VIDEO Astra - Craiova 1-0. Andrei Ivan a primit două cartonașe galbene în meciul pierdut de Craiova la Giurgiu, cu Astra (pe cel de-al doilea după un fault dur asupra lui Geraldo), iar eliminarea lui, din minutul 82, atrage după sine o etapă de suspendare.

VIDEO Dinamo - Viitorul 1-5. Eliminat direct la meciul pierdut de Dinamo în fața Viitorului, fundașul central al "câinilor", Miha Mevlja, a primit tot o etapă de suspendare. El i-a lăsat pe roș-albi în inferioritate numerică în minutul 31 al întâlnirii cu Viitorul, după ce a comis penalty-ul din care echipa lui Hagi a deschis scorul.

VIDEO Pandurii - Voluntari 2-1. Tot miercuri, comisia l-a sancţionat pe Ion Solea, delegatul clubului Pandurii Târgu Jiu, care a fost eliminat la meciul cu FC Voluntari. Solea a fost suspendat o lună şi va plăti o amendă de 720 de lei.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑