Steaua nu mai sperie pe nimeni: "Orice echipă are șanse să ia puncte cu ei. Nu mai e echipa de anul trecut"



 

**VIDEO** Steaua nu mai sperie pe nimeni:

Steaua a bifat un singur succes în ultimele 4 meciuri și acela la loviturile de departajare, în fața unei echipe din Liga a doua. Învinsă la Cluj într-un meci în care a avut o singură ocazie, campioana ultimelor 3 ani în România nu mai sperie pe nimeni.

Roș-albaștrii ocupă doar locul 4 în Liga 1 după 16 etape. Echipa pregătită de Mirel Rădoi a strâns 27 de puncte și e la 6 lungimi în spatele liderului astra. Runda viitoare campioana primește vizita moldovenilor de la Botoșani, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, 8 noiembrie, de la ora 20:30.

Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, e convins că echipa pregătită de Cristi Pustai poate pleca neînvinsă din București deși în cele 5 dispute anterioare cu trupa roș-albatră formația din Botoșani a fost învinsă de fiecare dată. Ultimul duel direct s-a petrecut în tur, când Steaua a câștigat în Moldova la limită, 1-0, unicul gol fiind marcat de Gabi Iancu.


"Nici Steaua nu joacă mare lucru, dar aceeași criză este și la FC Botoșani. Mă gândesc la rezultatele pe care le-am avut în acest sezon și aspirațiile pe care le aveam eu de la echipa mea, așa că mă neliniștește total meciul acesta cu Steaua. Poate de data aceasta reușim să facem totuși un meci bun. Sunt convins că Steaua nu mai e echipa de anul trecut și orice echipă are șanse să ia puncte cu Steaua. Nu cred că jucătorii au un complex cu Steaua. La ultimul meci direct a fost un gol senzațional marcat de Iancu și apoi a venit un blocaj pentru noi. Nu văd un complex, dar Steaua a fost mai bună în meciurile de până acum. Dacă luăm un punct cu Steaua este un mare bonus pentru noi" a declarat Iftime.

Steaua - FC Botoșani se joacă duminică, 8 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑