Vești bune pentru CFR și Petrolul. Când își recuperază punctele la TAS: ”E ca anul trecut”



 

**VIDEO** Vești bune pentru CFR și Petrolul. Când își recuperază punctele la TAS: ”E ca anul trecut”

Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, este sigur că echipa sa își va recupera la TAS punctele cu care a fost sancționată de Comisia de Fond a Federației Române de Fotbal. Oficialul clujenilor a dezvăluit că și Petrolul are aceleași șanse de a-și recupera cele șase puncte de penalizare.

„Pe adresa pe care am primit-o de la TAS ni s-a zis că cel târziu pe 30 noiembrie ni se va da un răspuns. Petrolul este în aceeași speță cu noi, dar a fost reprezentată de alt avocat, dar ar trebui să primească aceeași soluție. E aceeași problemă.

Am câștigat punctele și anul trecut, din același motiv, deci pe asta mă bazez când spun că le vom recupera și anul acesta. E exact aceeași situație. Am trece pe locul 5 după ce am recupera punctele”, a declarat Iuliu Mureșan, în direct, prin telefon, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

CFR Cluj are 20 de puncte acum, iar dacă-și va recupera punctele ar avea cu șase mai mult, 26. Echipa din ”Gruia” ar avea 26 de puncte, ocupând locul 5, depășind-o pe ASA. Petrolul, cu patru puncte acum, ar avea 10 puncte, părăsind ultima poziție, pe care ar lăsa-o Voluntariului.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑