Gest frumos al handbalistilor: Jucatoarele de la Femina au iesit pe teren cu tricolorul si bentite negre la brat, in semn de solidaritate cu poporul roman si cel rus - VIDEO




Inceput de sezon modest pentru Femina Chisinau in Campionatul Moldovei la handbal. Echipa a pierdut si al doilea meci al stagiunii, de aceasta data in fata formatiei Tarpan, scor 21 la 28. Jucatoarele de la Femina au iesit pe teren cu tricolorul si bentite negre la brat, in semn de solidaritate cu poporul roman si cel rus.

 


Meciul de astazi, dintre Femina si Tarpan, din campionatul national, a inceput cu un minut de reculegere. Jucatoarele Feminei au purtat panglici tricolore si banderolele negre. Ele au comemorat, astfel, victimele tragediei din clubul Colectiv de la Bucuresti, dar si pe cele ale catastrofei aviatice din Egipt. 


Nelea PANAGUTA, JUCATOARE FEMINA: “Am vrut sa dam un exemplu si pentru sportul moldovenesc, pentru alte echipe, dar si pentru intreaga natiune, deoarece nu suntem indiferenti fata de fratii nostri de peste Prut, fata de poporul rus. Simtim si noi durerea impreuna cu ei. ” 

 
Tarpan Chisinau a inceput in forta partida cu Femina si din primele minute si-a creat un avans bun pe tabela de scor. La pauza dintre reprize, fetele Scolii Sportive de Handbal nr.2 conduceau cu 12 la 6. 


Meciul s-a incins apoi, iar Femina a atacat cu mai multe forte. Diferenta de scor s-a redus, iar la un moment dat Tarpan a avut doar un punct avans. Finalul a apartinut, totusi, echipei scolii sportive de handbal nr.2 si aceasta a triumfat, scor 28 la 21. 

 
Nelea PANAGUTA, JUCATOARE FEMINA CHISINAU: "Se vede ca mai trebuie sa muncim inca mult cu fetele, la aruncari, in aparare sa facem combinatii, se vede ca nu ne-a ajuns rezistenta, putere. "


Olga DONCIU, JUCATOARE TARPAN CHISINAU : "A fost un meci bun. E o echipa destul de puternica. Inainte, noi pierdeam in fata lor cu scoruri mari. Datorita antrenamentelor, pentru ca alergam mult, facem flotari, am reusit sa le intrecem la scor si am demonstrat ca suntem o echipa puternica. "

 
Femina a suferit a doua infrangere in noul sezon al Diviziei Nationale, iar alte 4 echipe au acumulat deja cate 2 puncte. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑