Sărbătoare în Noua Zeelandă. Campioana Mondială la rugby a revenit în patrie



 

Peste 50 de mii de fani s-au adunat pe străzile oraşului Auckland pentru a întâmpina campionii, iar angajaţii aeroportului le-au dansat Haka jucătorilor.

Selecţionata Noii Zeelande a aterizat pe aeroportul din Auckland, iar ieşirea din aeronavă a jucătorilor a fost transmisă în direct de mai multe posturi de televiziune.

Nici nu au coborât bine din avion, că jucătorii au fost întâmpinaţi de angajaţii aeroportului, care le-au mulţumit pentru trofeul cucerit cum altfel decât prin dansul Haka.

În terminalul aeroportului, aproximativ 4.000 de suporteri îmbrăcaţi în negru i-au întâmpinat în aplauze pe eroii lor. Rugbyştii le-au împărţit autografe fanilor chiar la aeroport.

Ulterior, campionii lumii au prezentat trofeul şi medaliile de aur pe străzile oraşului Auckland, acolo unde s-au adunat 50 de mii de oameni.

Noua Zeelandă a câştigat Cupa Mondială de Rugby după ce a învins Australia cu scorul de 34-17. All-Blacks a devenit prima echipă din istorie care a reuşit să-şi apere titlul mondial şi prima echipă din istorie care câştigă acest trofeu pentru a treia oară.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑