Sheriff Tiraspol a zdrobit Academia cu 8:0, iar Speranţa Cahul a pierdut în deplasare cu Rapid



04 декабря 2013
Foto: stefblog.com

Sheriff Tiraspol a obţinut cea mai categorică victorie din această ediţie a Diviziei Naţionale! Campioana Moldovei a zdrobit pe teren propriu Academia, cu scorul de 8-0. Într-un alt meci din etapa a 17-a, Speranţa Cahul a pierdut în deplasare cu Rapid, scor 2-4 şi a suferit a 10-a înfrângere consecutivă în campionat.

Speranţa a marcat primul gol după o pauză de aproape două luni în meciul cu Rapid. Petru Stângă a deschis scorul în partida de la Ghidighici în minutul 26. Gazdele au egalat peste doar trei minute, prin Iurie Livandovschi.

Speranţa a condus din nou în minutul 37, după golul marcat de Timur Valcu, însă Iurie Livandovschi a egalat din nou peste două minute. Rapid a reuşit să-şi adjudece victoria în repriza secundă. Mai întâi, Anatolie Doroş a înscris pentru 3-2, iar Vitalie Plămădeală a stabilit rezultatul final, de 4-2, în minutul 76.

Într-un alt meci, Milsami a învins în deplasare Olimpia, cu scorul de 1-0. Campioana Sheriff s-a impus categoric în faţa formaţiei Academia, cu 8-0. Cu o zi mai devreme, Zimbru a pierdut meciul cu FC Tiraspol, scor 1-2, iar Veris a surclasat Dinamo Auto cu 5-0.

Sheriff este lider cu 44 de puncte, fiind urmată de FC Tiraspol şi Veris. FC Costuleni este pe patru, iar Milsami a urcat pe poziţia a cincea, acumulând 31 de puncte. Pe ultimele trei poziţii în clasament se află formaţiile Olimpia şi Speranţa, cu câte opt puncte, şi Academia, cu doar patru puncte.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑