Astra nu renunță la titlu și mizează pe Șumudică: ”Din 20 de jucători, 16 îl iubesc!”



 

Astra nu renunță la titlu și mizează pe Șumudică: ”Din 20 de jucători, **16 îl iubesc!”**

Liderul campionatului după 23 de etape, Astra Giurgiu, e cu gândul la primul titlu din istorie. Giurgivenii vor să facă din 2016 un an memorabil, mai bun decât 2014, când au câştigat Cupa, Supercupa şi au fost vicecampioni în Liga 1.

”Noi ne dorim ca 2016 să fie anul Astrei, așa că important este că ne-am calificat mai departe în play-off. Oricum, cred că toate echipele care vor ajunge acolo au șanse reale de a câștiga titlul”, a spus Daniel Niculae, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Atacantul giurgiuvenilor, care o vede și pe Dinamo cu șanse reale la titlu, speră totuși ca la final giurgiuvenii să dea o lovitură istorică în fotbalul românesc.

”Eu sper ca la finalul play-off-ului să fim noi echipa campioană. Ne va fi greu, pentru că toate echipele sunt apropiate valoric și va fi o luptă crâncenă”, a adăugat Niculae.

Și Silviu Lung jr este convins că toate echipele din play-off au șanse la titlul suprem.

”Ne vom bate cu toate echipele din play-off. Odată ce se vor înjumătăți punctele, va fi o distanță mică între noi și ele iar dacă noi o să pierdem un meci și ei vor câștiga, atunci distanța poate va mai fi de doar un punct”, a spus portarul Astrei.

Cel mai mare atuu al Astrei în lupta la titlu este deja în curtea giurgivenilor. ”Luăm titlul dacă nu pleacă Şumudică”, spun jucătorii.

”Sunt mai mulți jucători care au venit în mandatul său de când a preluat echipa, a implementat jucătorilor și echipei un stil ofensiv, a îmbinat și utilul cu plăcutul și rezultatele nu au întârziat să apară”, a mai spus Daniel Niculae. 

”A fost un moment dificil, odată cu arestarea patronului nostru, dar ne bucurăm că îl avem pe Marius Șumudică, un antrenor pe care-l stimăm foarte mult. Cred că din 20 de jucători, 16 îl iubesc și mereu vor da totul atât timp cât dânsul este antrenorul nostru.

El a gestionat foarte bine situația, atât el, cât și staff-ul său, și acest lucru ne-a ajutat foarte mult”, a mai spus Lung jr.

Marius Şumudică este la al doilea mandat la Astra, echipă pe care a mai antrenat-o şi în 2011.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑