Steliștii, "înțepați" de un fost coleg: "M-a surprins cum și-au schimbat atitudinea"



 

Steliștii, **

Steaua a terminat anul 2015 cu patru victorii la rând, trei în Liga 1 și una în sferturile de finală ale Cupei României, toate cu Laurențiu Reghecampf pe bancă. Atitudinea roș-albaștrilor, de după revenirea lui Reghe, l-a surprins pe Sorin Paraschiv, fost jucător și căpitan al echipei din Ghencea.

Paraschiv, care este prieten cu Rădoi, încă de pe vremea în care ambii au evoluat în tricoul roș-albaștrilor, a spus, într-un interviu EXCLUSIV, acordat pentru Digi Sport, că niciun antrenor nu poate face minuni în doar trei zile.

”Și eu am rămas surprins cum totul s-a schimbat în trei zile, cum jucătorii s-au schimbat de la o zi la alta, pentru că nu ai cum să faci în trei zile foarte multe schimbări.

Am văzut atitudinea jucătorilor fiind alta, ceea ce nu-mi pot explica de la o zi la alta”, a spus actualul impresar.

Fostul căpitan din Ghencea nu este de acord nici cu declarația lui Mirel, care a spus că, probabil, nu s-a făcut înțeles de către jucători.

”Mirel a spus-o atunci, după ce a plecat, că poate nu a fost înțeles foarte bine de jucătorii Stelei. Eu îl contrazic puțin pentru că am văzut interviuri la tv după multe meciuri și am văzut interviuri interesante în care Mirel a explicat și a spus lucrurilor pe nume. Mi-e greu de înțeles că jucătorii nu au putut înțelege exact ce a vrut Mirel”, a mai spus fostul fotbalist.

Sorin Paraschiv este convins că Rădoi se va întoarce mai puternic și-l dă ca exemplu pe Cosmin Olăroiu.

”Probabil, când se va întoarce, va fi mult mai puternic. Dacă ne aducem aminte nici Oli, în primul mandat la Steaua, nu a reușit să aibă rezultate fantastice, după care, când a revenit, știm cu toții ce sezoane bune a avut la Steaua.

Sunt sigur că și Mirel o va lua de la capăt. A stat foarte mult lângă Olăroiu, a învățat foarte multe de la el, pe lângă ce știa și el. Mirel este pasionat de antrenorat încă de pe vremea în care a fost jucător și de aceea spun că i-a prins foarte bine această perioadă de lângă Oli”, a mai spus Paraschiv la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑