Țiriac, relație strânsă cu Becker: "I-aș fi spălat și chiloții. Eram o echipă"



05 февраля 2015

 

**VIDEO** Țiriac, relație strânsă cu Becker:

Ion Țiriac își aduce aminte cu plăcere de perioada în care l-a impresariat pe Boris Becker. Fostul număr 1 mondial, care a cucerit șase turnee de Grand Slam, a fost descoperit și lansat de român. Alături de Țiriac, Becker a triumfat la Wimbledon, când avea doar 17 ani și jumătate.

"Avantajul mare era că nu avea bani să mă plătească. Adică banii tot eu îi făceam, eu făceam 85% din bani, el făcea 15% pe teren.", a dezvăluit fostul mare jucător român.

Țiriac spune că nu era deloc ușoară colaborea cu Boris Becker. A povestit un moment inedit la "Arena Digi Sport".

"Și-a uitat tot în afara de un șort, o cămașă la hotel. Începând meciul nu a avut timp să te duci la hotel și trebuia să mă uit ca prostu antrenor acolo. Ploua, ăștia plonjează după nu știu ce, se murdărește pe pantaloni, vine în vestiar.

Hai dezbracă-te repede, i-am spălat pantalonii, i-am pus pe calofier...un dobitoc de jucător de acolo se duce la presă: Țiriac îi spală pantalonii lui Becker. Pe vremea aia nu mai erau 20 de jurnaliști, erau 300... Ei îmi spun: ce ai făcut? I-ai spălat pantalonii? Bă, nu pantalonii, îi spăl și chiloții și șosetele dacă el îmi dă ceva, suntem echipă cum se pare.", a rememorat Țiriac.

Ediția specială a emisiunii "Arena Digi Sport" poate fi urmărită în premieră joi, de la ora 22:00, la Digi Sport 1.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑