După golul cu Sevilla, James Rodriguez este cel mai eficient debutant din La Liga!



05 февраля 2015

 

**VIDEO** După golul cu Sevilla, James Rodriguez este cel mai eficient debutant din La Liga!

VIDEO. Real Madrid - Sevilla 2-1. Transferat pentru 80 de milioane de euro de la AS Monaco, James Rodriguez se dovedește o afacere reușită. Venirea columbianului a fost echivalentă cu plecarea lui Angel Di Maria, însă decarul Realului le-a închis rapid gura contestatarilor.

Mijlocașul de 23 de ani a fost decisiv și în partida câștigată miercuri seara, pe teren propriu, cu Sevilla.

În minutul 12, James a înscris primul gol al partidei, printr-o lovitură de cap din plonjon, la capătul unei centrări excelente de la Marcelo. După reușita din restanța cu deținătoarea UEFA Europa League, Rodriguez își consolidează poziția de lider în clasamentul debutanților din fotbalul spaniol.

Astfel, columbianul a participat direct la 23 de goluri ale Realului, mai multe decât orice alt jucător care și-a început aventura în fotbalul iberic în acest sezon. El este singurul cu cel puțin 10 goluri și 10 assist-uri în toate competițiile pentru trupele din La Liga.

Clasamentul eficacității debutanților în Spania:

James 23 (12 goluri + 11 pase decisive)
Vietto 21 (15 goluri + 6 pase decisive)
Mandzukic 20 (18 goluri + 2 pase decisive)

Din păcate pentru el și întreaga suflare blanco, James s-a accidentat în minutul 27 al partidei cu Sevilla și nu va evolua în derby-ul de sâmbătă, cu Atletico.

Derby-ul etapei a 22-a din La Liga, Atletico Madrid - Real Madrid, se va juca sâmbătă, 7 februarie, de la ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑