Evoluția lui George Pușcaș a fost lăudată de către Roberto Mancini. ”A făcut o treabă excelentă!”



05 февраля 2015

 

**VIDEO** Evoluția lui George Pușcaș a fost lăudată de către Roberto Mancini. ”A făcut o treabă excelentă!”

VIDEO Napoli - Inter 1-0. Golul marcat de către Gonzalo Higuain, în secundele de prelungire, 90+3, l-a scos din minți pe Roberto Mancini. Antrenorul milanezilor și-a schimbat însă tonul în momentul în care a vorbit despre George Pușcaș.

La finalul partidei de pe ”Stadio San Paolo”, din Napoli, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Italiei, antrenorul celor de la Inter Milano, Roberto Mancini, era un car de nervi. Tehnicianul, în vârstă de 50 de ani, care l-a folosit pentru prima oară titular pe George Pușcaș (18 ani), a criticat maniera de joc a echipei sale, mai ales pentru faza care a dus la primirea golului.

Mancini a vorbit la conferința de presă, potrivit football-italia.net, despre vârful român, pe care l-a lăudat pentru evoluția din teren, chiar dacă nu a marcat.

”Puşcaş a făcut o treabă excelentă. Sunt fericit pentru el şi pentru Santon. La fel şi pentru Brozovic. Ei m-au mulţumit, îi felicit pentru cum au jucat” a spus Mancini.

Italianul și-a schimbat apoi tonul când a fost întrebat de ce a ratat Inter valificarea în semifinalele competiției.

”Suntem nişte proşti. Nu am cuvinte. Nu poţi primi un gol aşa, pur şi simplu nu poţi”, a replicat Mancini, extrem de nervos.

După ce a debutat în Serie A, în meciul Sassuolo - Inter 3-1, din etapa a 21-a a campionatului italian, de duminică, 1 februarie, George Pușcaș a mai primit o veste excelentă marți dimineață. Atacantul român a fost inclus pe lista UEFA a lui Inter pentru fazele eliminatorii ale UEL.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑