Mesajul lui Balint, de ziua lui Hagi: ”La 15 ani, îți doreai să fii un fotbalist la fel de bun ca mine!”



05 февраля 2015

 

**VIDEO** Mesajul lui Balint, de ziua lui Hagi: ”La 15 ani, îți doreai să fii un fotbalist la fel de bun ca mine!”

Gică Hagi, care azi, joi, 5 februarie, își aniversează împlinirea a 50 de ani de viață, primește mesaje emoționante de prin toate colțurile lumii. Unul dintre acestea vine chiar de aici din țară de la unul dintre cei mai buni prieteni ai ”Regelului”, Gabi Balint.

Fostul atacant al Stelei din anii ’80, Gabi Balint i-a spus lui Hagi, într-o declarație exclusivă pentru Digi Sport, că-i urează bun venit în ”Clubul 50”, dar a și povestit cum i-a cedat acestuia numărul său de pe tricou în momentul în care ”Regele” a fost transferat în Ghencea.

”Gică, vreau să-ţi aduc aminte că atunci când aveai vreo 15 ani, iti doreai să devii la fel de bun fotbalist ca mine. După câţiva ani m-ai depăşit, dar nu m-am supărat. Nu m-am supărat nici atunci când ţi-am cedat tricoul cu numrul 10 la Steaua, deoarece ştiam că o să profit destul de pe urma paselor tale de gol.

Bine ai venit la noul tău club! Club 50. Împreună cu Belo te primim cu braţele deschise, aşa cum te-am primit la Steaua în '87. Contractul e pe 10 ani după care vom schimba numele clubului, sigla si culorile. Palmaresul rămîne pe viaţa, e al nostru şi nu ni-l poate lua nimeni. Să-ţi dau o veste bună, Gică, am scapat de cantonamentele de iarnă, însă mergem mai des la tratament şi facem controlul medical de două ori pe an. Ei, loviturile primite pe terenul de fotbal abia acum incep sa se simtă.

La mulţi ani şi să fii permanent în formă, adică, sănătos! Cadoul l-ai primit în meciul cu Ţara Galilor. De acum eşti pe cont propriu. Tu centrezi, tu dai cu capul”, i-a transmis Gabi Balint bunului său prieten Gică Hagi, prin intermediul Digi Sport.

Azi, în direct la Digi sport 1, la emisiunea "Fotbal Club", de la ora 18:00, îl sărbătorim pe Regele fotbalului românesc! Invitații speciali: Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, alături de Gheorghe Hagi, în direct din Antalya.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑