Hagi este singurul român care a cucerit Turcia. Cel mai bun străin din istoria campionatului



05 февраля 2015

 

**VIDEO** Hagi este singurul român care a cucerit Turcia. Cel mai bun străin din istoria campionatului

Gheorghe Hagi este singurul român care se poate lăuda că ”a cucerit” Turcia. Succesul pe care l-a avut ca jucător la Galatasaray nu a fost egalat de niciun alt străin din istoria campionatului turc.

În cinci ani la Istanbul, Hagi a strâns patru titluri, Cupa UEFA şi Supercupa Europei, ultima, câştigată chiar la debutul lui Mircea Lucescu pe banca Cim Bom Bom. Are 79 de goluri în 167 de partide, în toate competiţiile. 

Transferul la Galatasaray, în 1996, i-a adus lui Gheorghe Hagi cea mai impresionantă perioadă din cariera de fotbalist pentru o echipă de club.

În 2012, Hagi românul a fost desemnat cel mai bun străin din istoria campionatului turc. ”Maradona din Carpaţi” a avut şi două mandate de antrenor la Galatasaray, alături de care a obţinut singurul trofeu din palmares - Cupa Turciei, în 2005.

Azi, în direct la Digi sport 1, la emisiunea "Fotbal Club", de la ora 18:00, îl sărbătorim pe Regele fotbalului românesc! Invitații speciali: Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, alături de Gheorghe Hagi, în direct din Antalya.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑