Accidentarea lui James este gravă! Pierde meciurile Realului din UCL și derby-ul cu Barcelona



05 февраля 2015

 

VIDEO. Real Madrid - Sevilla 2-1. James Rodriguez (23 de ani) a avut un debut de meci excelent cu Sevilla, în care a și reușit să marcheze, însă seara a avut un final trist pentru columbian.

Mijlocașul madrilenilor s-a accidentat în minutul 26, iar Carlo Ancelotti l-a schimbat cu Jese. Primele estimări ale medicilor s-au confirmat după controlul amănunțit făcut în cursul dimineții de joi.

James a suferit o ruptură a metatarsianului al cincilea de la piciorul drept și va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Conform informațiilor oficiale oferite de clubul Real Madrid, fotbalistul transferat de la AS Monaco nu va putea juca cel puțin două luni. Astfel, el va pierde "dubla" cu Schalke 04 din optimile UEFA Champions League (18 februarie și 10 martie), precum și "El Clasico", de pe Camp Nou, ce se dispută pe 22 martie. Toate aceste meciuri vor fi ÎN DIRECT la Digi Sport, dar și pe site-ul digisport.ro.

Accidentarea este una similară celei suferite anul trecut de Alvaro Negredo, în urma căreia ibericul a lipsit aproape 4 luni de pe teren. În curtea madrilenilor a mai existat un caz asemănător - Xabi Alonso a pierdut și el peste două luni de pe teren în 2013.

O altă problemă pentru Carlo Ancelotti este reprezentată de centrul defensivei. Problemele fizice avute la Campionatul Mondial al Cluburilor au recidivat pentru Sergio Ramos. Spaniolul a suferit o accidentare la piciorul stâng, care îl va ține departe de teren pentru trei săptămâni.

În aceste condiții, în care și Pepe va reveni abia la finalul lunii, Real Madrid se va baza în derby-ul cu Atletico pe cuplul inedit de fundași centrali Varane și Nacho.

Derby-ul etapei a 22-a din La Liga, Atletico Madrid - Real Madrid, se va juca sâmbătă, 7 februarie, de la ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑