Reghe: ”Pițurcă n-are nivelul necesar pentru a antrena echipa națională!”



 

**VIDEO** Reghe: ”Pițurcă n-are nivelul necesar pentru a antrena echipa națională!”

Laurențiu Reghecampf îl face direct responsabil pe Victor Pițurcă pentru faptul că Iasmin Latovlevici nu dă randamentul scontat la echipa națională.

Într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a explicat de ce nu mai are încredere în actualul selecționer (DETALII AICI)

”Eu am fost unul dintre antrenorii care l-au susținut pe Victor Pițurcă după meciul cu Grecia, dar nu pot fi de acord cu un antrenor care nu selecționează un jucător pentru că are impresia că nu s-a pregătit cum trebuie la un antrenament.

Înseamnă că el, ca antrenor, nu este în stare să-l facă pe respectivul jucător să se pregătească cum trebuie și că n-are nivelul necesar pentru a antrena echipa națională. El este singurul vinovat. Eu la Steaua, n-am permis niciodată așa ceva”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Tehnicianul, în vârstă de 38 de ani, a recunoscut că Latovlevici are și carențe în joc dar că, per ansamblu, este unul dintre cei mai buni fundași.

”Eu nu mai pot avea încredere în Victor Pițurcă. Nu poți să nu chemi la lot un fotbalist care joacă meci de meci la nivel înalt, pentru cea mai bună echipă dinRomânia. Într-adevăr, Lato are momente când nu face ceea ce trebuie, dar este unul dintre cei mai buni fundași din România”, a conchis Reghe la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑