Burleanu îl vrea pe Reghecampf selecționer! Antrenorul Stelei acceptă cu o singură condiție



 

Performanțele lui Laurențiu Reghecampf la conducerea Stelei nu au rămas fără ecou, astfel că noul președinte al FRF îl dorește în locul lui Victor Pițurcă. 

La finalul alegerilor de miercuri, noul conducător al Federației, Răzvan Burleanu (DETALII AICI) a declarat că are un singur nume pentru viitorul echipei naționale - acela a lui Laurențiu Reghecampf. 

Într-o intervenție telefonică avută în cadrul emisiunii "Fotbal Club", antrenorul Stelei nu a ascuns că este tentat să accepte oferta, însă doar dacă aceasta este făcută în termenii impuși de el. 

"A apărut un profesionist care a pus punctul pe i. Îmi doresc să fac acest lucru (să antrenez naționala - n.r.), dar doar în paralel cu ceea ce fac la Steaua. Dacă se va putea, o voi face cu toată plăcerea. Vă spun că pot face acest lucru, pot realiza lucruri foarte bune.

Eu pot face lucrul acesta în paralel, nu o să plec de la Steaua. Nu am cum, îmi pare rău. Eu mai am contract încă un an cu Steaua, iar acest lucru este cel mai important lucru pentru mine", a spus Laurențiu Reghecampf. 

Tehncianul campioanei din Liga 1 consideră că prin numirea sa la cârma naționalei, aceasta ar putea recâștiga jucători de valoare. 

"3-4 jucători nu vor să vină la națională atâta timp cât e Pițurcă. Unul dintre ei, după părerea mea care ar ajuta foarte mult echipa națională este Ștefan Radu. El joacă foarte bine fundaș central.

Eu l-aș fi luat pe Țucudean la națională pentru meciul cu Argentina, dacă l-ai luat pe Filip după un meci, de ce să nu îl iei pe Țucudean?  Am informația că Pițurcă nu urmărește multe meciuri", a spus Laurențiu Reghecampf. 

Actualul selecționer, Victor Pițurcă, mai are contract valabil până în noiembrie 2015, cu o clauză de reziliere de 600 000 de euro. El are obiectiv calificarea la Euro 2016, dintr-o grupă în care România va întâlni Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord șiInsulele Feroe.  


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑