”Regele”, înapoi pe banca Galatei? ”Simt că vreau să reintru în joc, iar de la vară asta voi face!”



 

**VIDEO** ”Regele”, înapoi pe banca Galatei? ”Simt că vreau să reintru în joc, iar de la vară asta voi face!”

Gică Hagi a spus că nu exclude ca din vară să fie din nou antrenorul celor de la Galatasaray.

Cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, Gică Hagi, a fost invitat duminică, 6 aprilie, să dea lovitura de start în derby-ul Turciei, Galatasaray - Fenerbahce, care va începe la ora 19:00.

Într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”. Hagi a lăsat de înțeles că sunt șanse ca din vară să o antreneze iar pe Galata.

”Faptul că m-au invitat la acest meci este un argument că am făcut și eu ceva pentru ei. Sâmbătă voi ajunge la Istanbul, împreună cu întreaga familie, acolo unde mă voi reîntâlni cu vecinii, prietenii și cunoscuții mei de acolo. Vom mânca împreună și la prânz și seara la restaurante renumite iar duminică voi fi la meci, la Galata - Fener”, a spus, mai întâi Hagi.

Apoi, tot ”Regele” a lăsat senzația că viitorul său ar putea fi legat tot de Turcia.

”Vom vorbi despre clipele frumoase pe care le-am petrecut în trecut și care, sper eu, le voi petrece în viitor la Istanbul sau în Turcia.

Totul este deschis. Plăcerea mea cea mai mare este aceea de a antrena. Din păcate, în ultimii doi-trei ani am fost implicat în acest proiect cu Academia, dar simt că vreau să reintru în joc, iar de la vară mă gândesc serios să vedem ce drum o să iau.

În România voi antrena doar Viitorul, echipa mea”, a conchis Hagi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑