Olympiacos și ȚSKA Moscova , învingătoarele serii în Euroliga de baschet



**Olympiacos și ȚSKA Moscova**, învingătoarele serii în Euroliga de baschet

N-a fost seara turcilor în Euroligă. Grecii s-au impus mai lejer decât o arată scorul în fața lui Anadolu, în timp ce ȚSKA Moscova a câștigat, nu fără emoții, la limită, cu Galatasaray.

Anadolu Efes-Olympiacos Pireu 78-83

Deja calificată în play-off-ul Euroligii de Baschet Masculin, Olympiacos Pireu n-a avut milă de turcii de la Anadolu Efes (foto) în întâlnirea din grupa E. De două ori campioni ai turneului, grecii conduceau cu 43-32 la pază și s-au impus cu 83-78. Cu 17 reușite, Vassilis Spanoulis a fost MVP-ul partidei, în timp ce Vasileiadis și Jamon Gordon s-au luptat pentru titlul de cel mai bun marcator de la Anadolu, cu câte 16 puncte fiecare. Săptămâna viitoare, Olympiacos se va confrunta pentru locul trei în grupă cu rivala tradițională Panathinaikos Atena.

ȚSKA Moscova - Galatasaray Istanbul 86-85

În grupa F, ȚSKA Moscova a avut emoții mari în partida cu Galatasaray Istanbul. Dacă la pauză, scorul era egal, 38-38, rușii au reușit să întoarcă scorul în favoarea lor până la final. S-au impus cu 86-85 și au bifat a opta victorie consecutivă pe teren propriu. Erceg Zoran de la Galatasaray a fost cel mai bun om al întâlnirii, cu 35 de puncte reușite, în timp ce Sasha Kaun a adunat cele mai multe puncte pentru ȚSKA, 14.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑