Constantin Tutu, cat pe ce sa cada din ring: L-a batut pana la sange pe adversarul leton si a castigat duelul - VIDEO




Deputatul si sportivul Constantin Tutu a triumfat aseara la Gala KOK din Chisinau, chiar daca a castigat greu lupta cu Vitalii Buhreakov. Arbitrul a oprit-o in runda a 3-a din cauza accidentarii letonului. In primele randuri au fost observati ministrii democrati: Pavel Filip, Marcel Raducanu si Vasile Botnari.

Constantin Tutu a dat piept cu Vitalii Buhreakov intr-un superfight, in categoria de greutate de pana la 85 de kilograme. A fost un duel strans, moldoveanul fiind ceva mai activ. La una din faze, insa, Tutu s-a napustit asupra adversarului si a fost cat pe ce sa cada din ring. 


 
In runda a 3-a, Buhreakov avea deja fata insangerata. Medicii au decis ca letonul nu poate continua lupta si arbitrul a oprit-o, Tutu fiind desemnat invingator. 


Constantin TUTU, LUPTATOR MOLDOVA, DEPUTAT: "Nu cred in noroc. Cred in munca. Nu poate fi in ring noroc, cu siguranta. Daca muncesti ai rezultatul cuvenit, daca nu muncesti o primesti.


Vitalii Buhreakov este de parare ca imunitatea parlamentara pe care o are Tutu la serviciu nu are nici o valoare pe ringul de lupta. 

Vitalii BUHREAKOV, LUPTATOR LETONIA: "Nu îmi pasă cine este, deputat sau preşedinte. Dacă ai ieşit pe ring trebuie să lupţi. Am fost motivat de faptul că este doar un sportiv bun."

 
O alta lupta grandioasa a fost cea pentru titlul de campion in categoria supergrea. Germanul Vladimir Tok nu s-a speriat de olandezul Colin George, luptator cu o inaltime de peste 2 metri, si a reusit cateva lovituri tari. 

La finalul celor 5 runde, juriul a decis ca Tok a fost mai bun si germanul a plecat acasa cu centura mult dorita. 

Turneul-piramida, la categoria de greutate mijlocie, a fost castigat de ucraineanul Igor Liapin. Acesta l-a batut in finala pe romanul Daniel Alexandru, printr-un knockout in runda a 2-a. 

Gala KOK de aseara a inclus un total de 12 lupte, in 8 din ele participand  moldoveni. Sportivii nostri au reprezentat tara cu brio: au obtinut 7 victorii si o infrangere. 


Sursa: Protv
Citeste mai multe despre: Constantin Tutu, Constantin Tutu, Constantin Tutu,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑