Oleg Kubarev: «Adversarul şi-a menajat jucătorii, noi nu»



/><br /><p>Antrenorul principal al lui «Zimbru», Oleg Kubarev, a comentat meciul din etapa a 30-a din Divizia Naţională, în care discipolii săi au învins-o pe «Dacia».</p>  <p>- Această victorie contează foarte mult. Ne-am pregătit de această partidă şi am învins un adversar redutabil. Suntem mulţumiţi. Peste două zile urmează Cupa Moldovei, deaceea despre asta vom vorbi ulterior. E de la sine de înţeles că gândurile erau la meciul din cupă, dar cum a arătat jocul, a fost întra-adevăr un meci foarte important, în care ambele echipe au jucat cu doi atacanţi, au încercat să demonstreze un fotbal ofensiv. «Zimbru» a evoluat în deplasare deaceea am încercat să jucăm corect, ceea ce în general ne-a reuşit. Sunt bucuros pentru victorie şi cred că în plan psihologic nu ne va fi greu să ne pregătim de următorul meci.</p>  <p><strong class=- În meciul din campionat aţi folosit practic toţi jucătorii titulari, deci nu vă temeţi, că după această partidă adversarul va aduna cele mai mici informaţii despre echipa voastră?

- Informaţia oricum nu poţi să o ascunzi nicăieri. Eu spre exemplu am văzut în partida de astăzi, în ciuda faptului că au fost alţi jucători, acţiuni similare ale «Daciei». Este clar că ne-au pregătit ceva la meciul din Cupă. Cred că fotbaliştii trebuie să aibă practică de joc. Nu i-am obosit total pe jucătorii noştri, doar i-am încălzit să-i spunem aşa. Decât să alergi la antrenamente fără minge, mai bine joci o repriză şi sunt sigur că peste două zile fotbaliştii mei se vor recupera. Da, adversarul şi-a menajat jucătorii, noi nu. Însă asta nu este garanţia succesului sau ghinionului.

- Cum comentaţi evoluţia lui Radu Catan, care a jucat tot meciul şi s-a remarcat cu un gol?

- M-a bucurat evoluţia lui, pentru că mult timp nu a jucat, nu avea practică de joc, dar s-a aflat la locul potrivit. Voi spune aşa: astăzi pe teren am avut al treilea brazilian.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑