Dejan Vukicevic: «Marţi ne aşteaptă cel mai important meci din acest sezon»



/><br /><p>Antrenorul principal al «Daciei», Dejan Vukicevic, a comentat meciul din etapa a 30-a din Divizia Naţională, în care «dacii» au suferit pe teren propriu înfrângere în faţa lui «Zimbru» cu scorul de 0:2.</p>  <p>- Astăzi au evoluat în mare parte fotbalişti care au avut mai puţină practică de joc până acum. Când echipa câştigă 10 meciuri consecutiv nu te apuci şi schimbi componenţa, dar după înfrângerea cu «Veris» am decis să le dau o şansă jucătorilor care au jucat mai puţin. Din păcate, nu toţi au profitat la maximum de şansa oferită. Unii din ei au demonstrat că au meritat-o, alţii invers. Ne-am creat multe şanse de gol, dar nu am profitat de ele. Dacă nu marchezi tu, o face adversarul. În fotbal aşa este şi aşa va fi mereu. Iarăşi am primit gol după o fază fixă, ca şi în meciul precedent.</p>  <p>După primirea golului ne-a fost dificil să jucăm, dar am reuşit să iniţiem faze periculoase la poarta lui «Zimbru» şi am avut chiar ocazii să egalăm. Însă iarăşi nu ne-am fructificat şansele şi am fost pedepsiţi din nou la mijlocul reprizei secunde. Nu este un secret pentru nimeni că la mecul de marţi vor apărea 7-8 fotbalişti noi faţă de partida din campionat. Marţi ne aşteaptă cel mai important meci din acest sezon - semifinala Cupei Moldovei. Ştiu că va fi o partidă dificilă. «Zimbru» este o echipă bună care are fotbalişti talentaţi, dar şansele la calificarea în finală sunt egale. Următorul meci este foarte important pentru ambele echipe.</p>  <p><strong class=- Jocul din campionat a demonstrat că presiunea permanentă nu este o metodă bună de a învinge «Zimbru». Va găsi peste trei zile echipa dumneavoastră acele mişcări care vor surprinde adversarul?

- Ne vom pregăti. În general, şi de partida de astăzi ne-am pregătit. Am crezut că fotbaliştii care au jucat mai puţin vor avea mai multă dorinţă. Cum am mai spus-o, cineva a arătat că are dorinţă, cineva nu. Şi asta nu pot înţelege. Fotbalul este munca noastră, şi atunci când un fotbalist iese pe teren trebuie să dea maximum din el.

Marţi pe teren vor intra fotbalişti odihniţi, care ştiu preţul unui meci din semifinale. Eu ştiu cât de mult doresc jucătorii să evolueze în cupele europene. Aştept ca fiecare jucător să demonstreze nivelul pe care îl are şi atunci va fi totul bine. Nu am nici o îndoială că ne aşteaptă un meci foarte dificil. Toată munca care a fost efectuată de-a lungul sezonului va depinde doar de o singură partidă. Pot să spun că toate cele trei zile rămase, echipa se va afla la bază şi împreună ne vom pregăti minuţios de meciul din cupă. Sunt sigur, «Dacia» şi «Zimbru» vor demonstra un joc frumos. Nu am nici o îndoială că vor fi mulţi spectatori în tribune şi aştept o evoluţie spectaculoasă din partea ambelor echipe, dar victoria îi va reveni desigur că, «Daciei».

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑