Ancelotti îl laudă pe CR7, pentru golul fabulos înscris Valenciei: "Poate fi determinant!" cu faza



 

Ancelotti îl laudă pe CR7, pentru golul fabulos înscris Valenciei:

Antrenorul Realului, Carlo Ancelotti, a declarat, după înfrângerea surpriză a liderului Atletico Madrid la Levante (2-0, VIDEO AICI) şi după remizele madrilenilor şi Barcelonei (2-2 cu Getafe, VIDEO AICI), că în Spania "campionatul rămâne mai deschis ca niciodată", relansându-se cursa pentru titlu cu două etape înainte de final.

"Acest campionat rămâne dificil. Aşa cum am mai spus, campionatul se va juca în ultimele meciuri. A fost o etapă dificilă pentru toate cele trei echipe aflate în frunte, iar campionatul este mai deschis ca niciodată", a afirmat tehnicianul italian într-o conferinţă de presă după egalul cu Valencia (2-2, VIDEO AICI) de pe Bernabeu.

CINE VA LUA TITLUL ÎN SPANIA? VOTEAZĂ AICI!

"Înfrângerea lui Atletico a creat o oportunitate, iar noi am intrat bine în meci, însă Valencia are o altă mentalitate decât noi. Ei nu resimt presiunea pe care o resimţim noi şi au jucat mult mai degajat", a adăugat Ancelotti, care a ţinut să-l felicite pe Cristiano Ronaldo, autorul golului egalizator în prelungirile jocului.

"Este un gol foarte important pentru că a pierde acest meci înseamna să pierzi campionatul. Noi vom continua lupta, iar acest gol poate fi determinant...Am pierdut o oportunitate, dar nu o mare oportunitate", a conchis antrenorul madrilenilor.

VIDEO Reuşita lui Ronaldo:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑