CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 29-26. Echipa lui Mette Klit s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale



 

**VIDEO** CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 29-26. Echipa lui Mette Klit s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale

CSM Bucureşti este prima echipă calificată în semifinalele Ligii Naţionale de handbal feminin! Încurajate de performanţa junioarelor unu, care au devenit campioane naţionale, echipa antrenată de Mette Klit a câştigat şi al doilea meci în faţa Dunării Brăila.

Prima repriză a duelului din Capitală a fost foarte echilibrată. Fără Linnea Torstenson şi Cristina Vărzaru, gazdele au intrat la pauză cu avantaj minim, 12-11.

Cea mai bună jucătoare a Dunării, Alina Horjea, a marcat din toate poziţiile, însă cele 13 goluri ale sale nu le-au putut ajuta pe brăilence să obţină un succes. Alexandrina Soare, antrenorul de la Dunărea Brăila, a declarat: "Astăzi am vrut să creăm o atmosferă bună și pentru cei din sală și să căutăm și noi mai mult curaj decât avem pentru ceea ce ne așteaptă".

Chiar dacă a fost condusă în repriza secundă, CSM Bucureşti a revenit şi s-a impus cu 29-26. Fernanda da Silva, Irina Glibko şi Ana Paula Rodrigues au avut o contribuţie importantă la victorie. Cele trei jucătoare au marcat fiecare câte şase goluri.

Oana Manea, pivotul de la CSM București, a declarat: "Puțină lipsă de concentrare, puțină deplasare, puțină relaxare și asta a făcut să ne facem singure meciul mai greu. Am egalat, am alergat și chiar am muncit ca să obținem această victorie".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑