Morata a devenit al 7-lea fost jucător al Realului care înscrie un gol contra "galacticilor" în UCL



 

**VIDEO** Morata a devenit al 7-lea fost jucător al Realului care înscrie un gol contra

VIDEO Juventus - Real Madrid. Ce început bun de meci au avut torinezii în fața deținătoarei UEFA Champions League! Campionii Italiei au deschis scorul în minutul 9 al disputei de pe "Juventus Stadium", grație reușitei unui fotbalist spaniol.

Mai mult, cel care a marcat este chiar un fost jucător al Realului - Alvaro Morata (22 de ani). Adus la Juventus pentru 20 de milioane de euro în vara lui 2014, Morata a ținut să le arate madrilenilor că au greșit atunci când au renunțat ușor la el.

Atacantul iberic a marcat din apropiere, în minutul 9, după ce șutul plasat al lui Carlos Tevez a fost respins în lateral de Iker Casillas.

Morata nu s-a bucurat ostentativ după această reușită care a extaziat spectatorii prezenți în arenă. În acest meci, Morata a devenit al șaptelea fost jucător al Realului care marchează în UCL contra fostei echipe. Au mai reușit acest lucru Ivan Zamorano, Fenrando Morientes, Julio Cesar, Arjen Robben, Wesley Snejider și Klaas-Jan Huntelaar.

Alvaro Morata ar putea reveni totuși în curând la Real Madrid, pentru că transferul inițial a stipulat și o clauză specială: spaniolii îl pot răscumpăra pe noul golgheter de la Juventus, dacă va achita în vara lui 2015 o sumă de circa 35 de milioane de euro.

18 milioane de euro este cota de piață a lui Alvaro Morata

27 de meciuri de campionat, 7 goluri și 4 pase decisive are atacantul spaniol în acest sezon


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑