Petra Kvitova a câştigat pentru a doua oară în carieră cel de-al treilea turneu de Mare Şlem al anului, Wimbledon



 

Petra Kvitova a câştigat cel de-al treilea turneu de Mare Şlem al anului, Wimbledon, după ce a învins-o în finală pe Eugenie Bouchard, într-un meci care a durat doar 55 de minute.

Tenismena din Cehia a dominat meciul de la început, iar în primul set s-a distanţat la 5-2. Bouchard a recuperat un break şi a redus din diferenţă, dar şi-a pierdut din nou serviciul şi a cedat setul cu 3-6.
 
În cel de-al doilea set, Kvitova s-a impus cu scorul de 6-0 şi a câştigat pentru a doua oară în carieră turneul de la Londra. Petra Kvitova s-a mai impus la Wimbledon în 2011.

După ce a câştigat trofeul la Londra, Petra Kvitova, în vârstă de 24, şi-a asigurat locul patru în clasamentul WTA, care va fi publicat săptămâna viitoare.

De partea cealaltă, Eugenie Bouchard a jucat prima finală la un turneu de Mare Şlem, devenind prima jucătoare din Canada care a reuşit această performanţă.

În urma succesului de la Londra, Petra Kvitova a primit un cec în valoare de 1,76 milioane de lire sterline, în timp ce Eugenie Bouchard s-a ales cu 880 mii de lire sterline.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑