Amicalurile tari continua



05 августа 2013

Amicalurile tari din aceasta pauza competitionala continua. Real Madrid face furori in Statele Unite, in timp ce milionarii de la Monaco spulbera totul in Europa.

Real Madrid s-a calificat in finala celei mai disputate competitii amicale din aceasta vara din Statele Unite. Galacticii au invins-o pe Everton in semifinalele turneului International Champions Cup, cu scorul de 2 la  1. Pentru echipa antrenata de Carlo Ancelotti au marcat Cristiano Ronaldo si Mesut Ozil.

De partea cealalta pentru englezi a marcat Nikica Jelavic. Echipei din Liverpool i-a fost anulat un gol, pe motiv de fault in atac. Pentru celalalt loc din finala turneului se bat Ac Milan si Chelsea Londra.Intr-un alt amical de lux, de aceasta data in Europa, bogatii de la AS Monaco au intalnit-o pe Tottenham. Cu noua achizitie de top, Falcao, nou promovata din Ligue 1, Monaco, a dat de pamant cu englezii, spulberandu-i cu 5 la 2. Columbianul Falcao a reusit o dubla.

Celelalte goluri ale echipei din principat au fost reusite de Raggi, Ocampos si Obbadi. Pentru englezi au marcat Kane si Townsend. De la Tottenham a lipsit vedeta Gareth Bale, care e pe punctul de a pleca la Real Madrid.

 

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑