Samantha Stosur a câştigat turneul de la Carlsbad, după ce a trecut în finală de Azarenka



05 августа 2013

 

Samantha Stosur a devenit surpriza turneului feminin de tenis de la Carlsbad. Australianca a învins-o în finală pe Victoria Azarenka. Jucătoare din Belarus era cotată ca prima favorită la câştigarea competiţiei din California. La masculin, în finala turneului de la Washington, Juan Martin del Potro l-a învins pe John Isner şi a cucerit al treilea trofeu din carieră la turneul american.

Samantha Stosur, cap de serie numărul cinci, a dus surpriza până la capăt la turneul de la Carlsbad. În finala disputată împotriva Viktoriei Azarenka, australianca a reuşit trei break-uri în primul set, pe care şi l-a adjudecat cu 6-2. Stosur şi-a continuat jocul excelent şi în partea a doua, impunându-se cu 6-3. Acesta este cel de-al cincilea titlu WTA din carieră Samanthei Stosur.

La Washington, Juan Martin del Potro şi John Isner au oferit o finală splendidă. Argentinianul a câştigat turneul după ce s-a impus într-un meci de trei seturi. Del Potro a început slab meciul cu Isner şi i-a permis americanului să facă un break. Profitând de serviciul sau puternic, Isner a câştigat primul set la trei.

Argentinianul şi-a revenit şi a defilat în setul secund, pe care l-a câştigat la unu. În decisiv, Del Potro a câştigat la doi şi şi-a adjudecat pentru a treia oară trofeul la Washington.

Juan Martin del Potro s-a mai impus la Washington în 2008 şi 2009. Pentru performanţa obţinută în SUA, argentinianul a încasat un cec în valoare de 295 de mii de dolari.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑