Naţionala Moldovei a început pregătirile pentru primul meci din-preliminariile EURO 2016



05 сентября 2014

 

Naţionala Moldovei este din nou în faţa unei provocări. "Tricolorii" vor începe o nouă campanie preliminară împotriva Muntenegrului, echipă pe care au învins-o anul trecut cu 5-2. În timp ce selecţionerul Caras anunţă absenţe importante în lot, jucători sunt optimişti: "Mergem în Muntenegru după o nouă victorie!"

"Tricolorii" au început pregătirile pentru o nouă campanie preliminară cu mari probleme de lot. În meciul de la Podgorica, cu Muntenegru, Ion Caras nu va putea conta pe mai mulţi jucători importanţi.

"La noi a apărut problema asta cu accidentarea lui Alexandru Gaţcan. S-a accidentat şi Anatolie Cheptine, s-a accidentat şi Radu Gînsari, şi Oleg Clonin. Jucători importanţi pe care ne-am dori să-i folosim", a menţionat selecţionerul Noldovei, Ion Caras.

Moldova va debuta în campania preliminară pentru EURO-2016 la fel cum a terminat şi preliminariile trecute - în deplasare cu selecţionata Muntenegrului. În partida jucată în octombrie 2013, "tricolorii" au învins cu 5-2.

"Este foarte important pentru orice echipă să înceapă preliminariile cu o victorie. Cred că Muntenegru va dori revanşa în acest meci pentru acel scor care a fost în ultimul meci dintre noi. Cred că ei vor da toate puterile, poate chiar şi mai mult ca să se revanşeze", a spus căpitanul Moldovei, Alexandru Epureanu.

"Este important să facem faţă şi să demonstrăm că acel rezultat din Muntenegru nu a fost o întâmplare", susţine mijlocaşul Moldovei, Artur Ioniţă.

"Noi mergem să câştigăm acest meci. S-a văzut la meciul trecut că se poate de jucat cu ei. Avem mai multă încredere în noi. Va fi greu, dar eu cred că se poate de luptat pentru trei puncte", a conchis fundaşul Victor Golovatenco.

"Tricolorii" vor pleca în Muntenegru sâmbătă, iar partida se va juca luni, pe 8 septembrie, pe stadionul Pod Goricom, din Podgorica.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑