Mircea Sandu crede că ”tricolorii” au pierdut prea multe puncte: ”Trebuia să fim deja calificați”



05 октября 2015

 

**VIDEO** Mircea Sandu crede că ”tricolorii” au pierdut prea multe puncte: ”Trebuia să fim deja calificați”

Finlanda nu este un adversar de temut, spune Mircea Sandu. Fostul preşedinte al Federaţiei crede că România ar fi trebuit să fie calificată deja la EURO.

Meciul cu Finlanda ar putea aduce calificarea tricolorilor la Campionatul European din Franța, în funcție de rezultatele din grupă. Ultimul adversar de pe teren propriu al României nu îl sperie pe Mircea Sandu. În urmă cu 42 de ani, România a învins cu 9-0 Finlanda, în preliminariile Cupei Mondiale din 1974. Fostul președinte al FRF marca atunci de două ori în poarta nordicilor.

„Finlanda, de câte ori am jucat cu ei, i-am învins, deci avem un ascendent foarte important”, spune ”Nașul”.

Mircea Sandu crede că tricolorii au pierdut ușor puncte în actuala campanie. România a primit doar un gol şi este neînvinsă în preliminarii, dar nu a reuşit să marcheze de trei meciuri.

„Trebuia să fim calificați deja la turneul final. N-am dat gol, sigur, dar noi trebuia să avem în jur de 20 de puncte acum, față de adversarii din grupa din care facem parte”, a mai spus Mircea Sandu, în direct la Digisport Special.

România - Finlanda se va disputa cu spectatori joi, pe Arena Naţională. Partida va putea fi văzută si la Digi Sport. În tur, tricolorii s-au impus cu 2-0 la Helsinki, prin dubla lui Bogdan Stancu.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑