Sheriff Tiraspol a fost preluată de un antrenor din Italia! Cine este noul tehnician (VIDEO)



05 октября 2016

La campioana Moldovei Sheriff Tiraspol se va juca catenaccio! Gruparea din stânga Nistrului a fost preluată de italianul Roberto Bordin, asta după ce Sheriff a rămas fără antrenor în urma demisiei lui Bruno Irles.

Bordin a semnat un contract valabil pe un an cu gruparea tiraspoleană şi a devenit primul antrenor din Italia care va pregăti o echipă din Divizia Naţională.

"Ca antrenor este mai puţin cunoscut, dar nu este un anonim. A fost secundul lui Mandorlini, care este foarte cotat în Italia. Este un antrenor extrem de motivat, priceput şi cred că o să aibă rezultate bune", a declarat impresarul Leonid Istrati. 

Roberto Bordin în vârstă de 51 de ani a avut o carieră bogată de fotbalist. El a fost legitimat la 11 cluburi din Italia printre care Parma, Atalanta sau Cesena, iar la Napoli a bifat peste o sută de meciuri în patru ani.

În calitate de antrenor Bordin a activat ca secund la Bologna, Padova, Siena, Sassuolo, CFR Cluj şi Hellas Verona.

În acest an tehnicianul a ocupat în premieră funcţia de antrenor principal şi a pregătit formaţia Triestina, ce evoluează în liga a patra valorică din Italia.

Roberto Bordin va debuta pe banca tehnică a Sheriff-ului pe 16 octombrie, când "viespile" vor întâlni în deplasare Petrocub-Hânceşti în etapa a 11-a din Divizia Naţională.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑