Premieră pentru suporterii naţionalei. Tricolorii au organizat un antrenament deschis pentru fani (FOTO)



05 октября 2016
FOTO: facebook.com/fmfmoldova
Premieră pentru suporterii naţionalei Moldovei. În ajunul meciurilor cu Serbia şi Irlanda, Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat un antrenament deschis pentru fani.
Câteva sute de microbişti au avut posibilitatea să fie mai aproape de vedetele selecţionatei. Suporterii au avut ocazia să obţină autografe şi să facă poze cu fotbaliştii moldoveni.
"Emoţiile pot fi doar pozitive. Îi urmăreşti cum marchează în campionatele străine, iar acum am avut posbilitatea să-i salut şi să le urez succes. E foarte bine", a spus un fan.
Jucătorii naţionalei le-au pregătit și o surpriză celor prezenţi la antrenament. "Tricolorii" au împărţit bilete gratis fanilor pentru următoarele două meciuri ale naţionalei.
"Am primit şi eu bilete. Le-am făcut rost de la Epureanu. Acum sperăm să le aducem noroc. Joi să învingem Serbia, iar duminică să batem Irlanda", a spus un tânăr.
În cadrul evenimentului a fost organizată o tombolă, iar un fan s-a ales cu un tricou al naţionalei Moldovei cu semnăturile fotbaliștilor.
Oficialii Federaţiei susţin că astfel de evenimente vor deveni tradiţionale.
"Cred că evenimentul a trecut cu succes. Au fost suporteri, iar jucătorii i-au întâlnit prieteneşte. Deja ne pregătim de meciuril de acasă care vor avea loc anul viitor. Ne vom strădui să arătăm toate succesele şi chiar momente de viaţa lor pe reţelele de socializare", a spus managerul FMD, Serghei Barcari.
Partida tricolorilor cu Serbia este programată pe 6 octombrie, iar cea cu Irlanda - 3 zile mai târziu. Cele două meciuri vor începe la ora 21 și 45 de minute.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑