Încă un luptător de K-1 din Moldova a devenit profesionist. Despre cine e vorba



Foto: allfun.md

Unul dintre cei mai talentaţi luptători de K-1 din ţara noastră, Stanislav Reniţă, a semnat un contract pe cinci ani cu Asociaţia FEA. Astfel, acesta a devenit luptător profesionist la vârsta de 22 de ani.

Reniţă, dar şi preşedintele clubului Lion, unde se antrenează sportivul, au declarat că pentru ei a fost o surpriză faptul că sportivului i s-a propus să semneze un contract cu FEA.

"Pentru mine este un pas înainte. Am muncit foarte mult pentru asta. Nu este atât de simplu să semnezi un asemenea contract, pentru că este o responsabilitate foarte mare", a spus kickboxerul.

"Nu ne-am aşteptat că vom primi aşa o propunere atât de devreme. Noi demult tindeam spre asta şi ne străduiam să creştem şi să avem rezultate bune. Chiar dacă este un sportiv tânăr, Stanislav Reniţă a ajuns foarte repede la un nivel înalt", a comentat Octavian Orheianu, antrenorul lui Reniţă. 

Stanislav Reniţă este primul luptător din lotul naţional de K-1 amator care a devenit profesionist.

Reniţă a semnat acest contract cu două săptămâni înainte de a participa la Gala KOK Heros Series de la Vilnius. Sportivul originar din oraşul Basarabeasca se va duela pe 15 noiembrie cu Deividas Danyla, din Lituania.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑