Messi l-a egalat pe Cristiano Ronaldo la numărul de goluri în UCL, cu o reușită norocoasă



 

**VIDEO** Messi l-a egalat pe Cristiano Ronaldo la numărul de goluri în UCL, cu o reușită norocoasă

Lionel Messi a depășit ”blestemul” Zarra, din campionat, și a reușit să revină din nou pe lista marcatorilor Barcelonei. După două partide fără gol, argentinianul a deschis scorul în partida cu Ajax, de pe Amsterdam Arena (VIDEO&DETALII), în minutul 37.

Decarul blaugrana l-a egalat, astfel, pe rivalul său, portughezul Cristiano Ronaldo, amândoi având acum câte 70 de goluri în UEFA Champions League, cu unul mai puțin decât liderul all-time al marcatorilor competiției, spaniolul Raul Gonzalez Blanco (71).

Argentinianul a beneficiat de o greșeală a portarului Cilessen, dar și de o doză de noroc. Portarul gazdelor a ieșit hazardat la o pasă săltată peste fundașii ”lăncierilor” și a ratat mingea, în duel cu Busquets, care a recuperat mingea și a întors-o înapoi în mijlocul careului. De acolo, Messi a trimis cu capul, iar mingea a ajuns în poartă, cu toată opoziția a doi fundași olandezi.

Deși Messi a ajuns la 70 de goluri după rivalul său, Cristiano Ronaldo, argentinianul a avut nevoie doar de 90 de partide pentru a atinge această bornă, în timp ce lusitanului i-au trebuit 106 meciuri. Raul a avut nevoie de 139 de partide!

Vezi mai jos golul lui Messi cu Ajax:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑