Pele vrea să vadă naţionala Braziliei în finala Campionatului Mondial din 2014



05 декабря 2013

 

Singurul fotbalist care a câştigat Campionatul Mondial de trei ori, Pele se află în Sao Paulo unde a participat la nişte filmări, împreună cu înotătorul Michael Phelps. Însă şi acolo, Pele nu a uitat de fotbal şi a vorbit despre tragerea la sorţi a grupelor Campionatului Mondial din 2014.

"Nu cred că Brazilia trebuie să aibă frică de nicio echipă la tragerea la sorţi, dar în acelaşi timp trebuie de avut respect faţă de toate selecţionatele", a spus acesta.

Pele a anunţat că vrea să vadă Brazilia în finala Campionatului Mondial. Ultima dată naţionala Carioca a jucat o finală a Mondialului în 2002.

"Cele mai bune echipe din Europa sunt Germania şi Spania. Fără îndoială mai sunt echipe foarte bune, dar la Mondial mereu este loc de surprize. Totuşi sper că Brazilia va ajunge până în finală", a subliniat Pele.

Tragerea la sorţi a grupelor pentru Cupa Mondială din 2014 va avea loc în staţiunea Costa do Sauipe, vineri, la 18:00, ora Moldovei. Până acum doar naţionala Braziliei este singura echipă care şi-a aflat locul în grupe. Gazda Mondialului va face parte din Grupa A şi va juca în meciul de deschidere al turneului, programat pe 12 iunie, la Sao Paolo.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑