Daniel Stanciu, noul director general la Dinamo: 'Schimbăm strategia. Mulți jucători vor semna pe 6 luni'



 

**VIDEO** Daniel Stanciu, noul director general la Dinamo: 'Schimbăm strategia. Mulți jucători vor semna pe 6 luni'

Daniel Stanciu n-a semnat contractul cu Dinamo, dar este doar o chestiune de zile până când va fi anunțat oficial drept noul director general al clubului.

Dinamo are din nou antrenor principal. Mihai Teja și staff-ul său au semnat luni, 5 ianuarie, contractele iar miercuri aceștia vor fi prezentați reprezentanților mass-media. Tot atunci se va oficializa și numirea lui Daniel Stanciu ca director general.

Prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, Daniel Stanciu a dezvăluit care va fi strategia pe care el, alături de Mihai Teja (antrenor principal) și de Ionel Dănciulescu (director sportiv), o vor pune în practică de acum înainte la clubul din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

”Vom avea două obiective. Primul se referă la primele șase luni în care trebuie să ieșim din insolvență. Apoi, pe o perioadă de doi ani, ne vom propune formarea unei echipe care să se bată la Europa, dar și la campionat”, a spus noul oficial al ”câinilor”.

Stanciu a vorbit și despre jucătorii ce vor fi aduși la echipă, care nu mai sunt pe profilul ”new Dinamo”.

”Și la Târgu-Mureș am preferat să lucrez cu jucători cu experiență, așa va fi și acum, dar mulți dintre jucători vor semna pe șase luni, pentru că va fi o selecție. Vrem să formăm în timp un lot puternic”, a conchis Stanciu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑