Lazio - Sampdoria 3-0. Felipe Anderson, patru goluri și trei assisturi în patru etape!



 

**VIDEO** Lazio - Sampdoria 3-0. Felipe Anderson, patru goluri și trei assisturi în patru etape!

Brazilianul Felipe Anderson a fost cel mai bun jucător al meciului dintre Lazio și Sampdoria. Colegul lui Radu Ștefan a reușit un gol și două pase decisive în victoria 3-0 reușită de echipa din capitala Italiei.

Cu Ștefan Radu integralist, Lazio a continuat parcursul bun din acest sezon. Pe Olimpico, împotriva Sampdoriei, echipa lui Stefano Pioli a deschis scorul în minutul 38, prin Parolo, după o pasă excelentă a lui Felipe Anderson.

Servant la primul gol, Anderson a dublat avantajul gazdelor după numai trei minute, când a reușit un șut superb de la 25 de metri. Brazilianul a mai ieșit o dată în evidență.

În minutul 66, după o cursă excelenta, Felipe i-a pasat ideal lui Djordjevic, care a stabilit scorul final, 3-0 pentru Lazio, a noua victorie din acest sezon pentru echipa din capitala Italiei.

Succesul romanilor s-a datorat, așadar, în mare măsură tânărului brazilian, Felipe Anderson (21 de ani), adus de la Santos în 2013, care a ajuns la patru goluri și trei assisturi în ultimele patru runde.

Lazio - Sampdoria 3-0
Au marcat: Parolo 38, Felipe Anderson 41, Djordjevic 66

Lazio: Marchetti - Basta, De Vrij, Cana (Cavanda 46), Șt. Radu - Parolo, Biglia, Lulic (Onazi 50) - Felipe Anderson, Djordjevic, Mauri (Candreva 78)
Antrenor: Stefano Pioli

Sampdoria: Viviano - Cacciatore, Gastaldello, Romagnoli, Regini - Rizzo (Wszołek 46), Palombo, Pedro Obiang (Bergessio 68) - Soriano - Okaka, Eder (Duncan 74)
Antrenor: Sinisa Mihajlovic


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑