Pintilii se va duela cu foștii săi colegi: "Steaua va lua titlul 100%, chiar dacă au plecat Luci și Lukasz"



 

**VIDEO** Pintilii se va duela cu foștii săi colegi:

Mihai Pintilii nu va mai fi singurul jucător român din Arabia Saudită.

Chiar dacă Lucian Sânmărtean şi Lukasz Szukala au semnat cu rivala Al Ittihad, Pintilii se bucură pentru transferurile foştilor săi colegi de la Steaua. Şi căpitanul roş-albaştrilor, Cristi Tănase, este aşteptat în Orient.

La plecarea spre Arabia Saudită, Pintilii a declarat: "Doamne ajută! Să vină cât mai mulți români acolo, acum vom vedea, eu m-aș bucura din suflet, să vină ori la mine, ori...peste tot în Arabia, numai să vină. Vă dați seama, au fost colegii mei, o să îmi fie un pic greu, dar asta e viața, în viață se poate întâmpla orice!".

Pintilii speră ca Steaua să le găsească din timp înlocuitori lui Sânmărtean şi Szukala. Chiar şi în cazul în care cei doi ar părăsi campioana încă din această iarnă, mijlocaşul lui Al Hilal nu crede că roş-albaştrii vor avea contracandidaţi la câştigarea unui nou titlu.

Internaționalul român a mai adăugat, referitor la lupta din țară: "Lucian e un jucător pe care e foarte greu să îl înlocuiești, în primul rând, toată lumea știe că e senzațional. Depinde acum ce vrea Steaua, pe cine vrea să aducă, nu se știe. Campionatul îl va lua sigur, sută la sută, pentru că nu vad cine ar putea să îi pună probleme, chiar dacă a plecat și Luci, și Lukasz, chiar nu văd cine ar putea să îi pună probleme, dar nu se știe niciodată".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑