DEZVĂLUIRI din lumea Formulei 1! Piloţii echipei Sauber îşi plătesc şefii pentru a putea evolua



Foto: 2.bp.blogspot.com

Dezvăluiri din lumea Formulei 1! Piloţii echipei Sauber plătesc 50 milioane de dolari pentru a evolua pentru gruparea constructorului elveţian. Cei doi piloţi de bază, precum şi cel de rezervă oferă oficialilor echipei banii pe care îi primesc din partea sponsorilor.

Marcus Ericsson, Felipe Nasr şi Raffaele Marciello plătesc împreună suma totală de 50 de milioane de dolari pentru a putea evolua la echipa Sauber. Acesta este aproape jumătate din bugetul formaţiei din Formula 1.

Piloţii de bază primesc banii din partea sponsorilor, iar cel de rezervă, Raffaele Marciello, fiind component al academiei Ferrari, primeşte ajutor din partea Scuderiei. Constructorul italian furnizează motoare echipei elveţiene, iar din acest motiv, Sauber va beneficia de o reducere de zece milioane de dolari pentru propulsoarele pe care le va folosi în 2015.

Angajarea unor piloţi care plătesc să concureze în Formula 1 este o practică des întâlnită la echipele din Marele Circ. Unii specialişti consideră că acest lucru afectează afirmarea adevăratelor talente.

Alţii specialişti din lumea motorsportului spun că la începutul carierelor lor, piloţii Michael Schumacher sau Fernando Alonso şi-au plătit locul în Marele Circ, iar acest lucru nu i-a împiedicat să obţină ulterior rezultate remarcabile.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑