Lucescu se aştepta ca Sânmărtean să plece: "Era normal să profite de anul pe care l-a avut"



 

**VIDEO** Lucescu se aştepta ca Sânmărtean să plece:

Mircea Lucescu crede că decizia lui Lucian Sânmărtean de a nu-şi prelungi contractul cu Steaua a fost una firească, în condiţiile în care anul excelent pe care l-a avut i-a oferit şansa de a prinde un ultim contract important în străinătate.

Tehnicianul român nu a fost surprins de decizia luată de jucătorul de 34 de ani şi crede că plecarea acestuia nu afectează şansele Stelei de a cuceri cel de-al treilea titlu consecutiv în Liga I.

"Nu m-a surprins. Steaua e deja 80% campioană. Nu văd o altă echipă să le pună probleme. Cred că era de aşteptat ca Sânmărtean să profite de anul pe care l-a avut la Steaua şi la echipa naţională şi să îşi facă un ultim contract care îi va fi folositor în viaţă", a spus antrenorul de 69 de ani.

"Pentru el personal era important să mai semneze un contract. Cu siguranţă că Steaua nu i-a oferit ceea ce el dorea", a adăugat Lucescu.

Totodată, Mircea Lucescu este de părere că Steaua va avea ocazia de a creşte alţi jucători după plecarea lui Sânmărtean.

"Viaţa merge înainte, nimeni nu e de neînlocuit. Poate la început nu va fi cineva care să-l înlocuiască, dar vor creşte jucători în aceste condiţii", a afirmat antrenorul lui Shakhtar Donetsk.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑