Luis Enrique a pierdut vestiarul! Messi și Neymar au ironizat decizia antrenorului de a-i lăsa pe bancă



**VIDEO** Luis Enrique a pierdut vestiarul! Messi și Neymar au ironizat decizia antrenorului de a-i lăsa pe bancă

Decizia lui Luis Enrique de a-i ține pe bancă pe Leo Messi și Neymar la partida de pe Anoeta, cu Real Sociedad, de duminică, 4 ianuarie, a fost una de neînțeles nu doar pentru fanii fotbalului, ci și pentru jucătorii implicați înșiși. De altfel, camerele televiziunilor spaniole - altele decât cele care au transmis meciul - au arătat reacțiile celor doi pe banca de rezerve în timpul meciului pierdut de catalani în Țara Bascilor cu 1-0, pe toată durata întâlnirii.

În imagini se vede clar cum cei doi pufnesc în râs, complice, când Jordi Alba marchează în propria poartă, deschizând scorul după doar un minut pe Anoeta. În acel moment, Neymar îi șoptește argentinianului, râzând: ”Du-te la încălzire!”, insinuând că deja este nevoie de prezența starului blaugrana în teren. De altfel, Messi, care râde și el în tot acest timp, își încalță ghetele, părând a da curs sfatului brazilianului.

După câteva momente, în care jocul catalanilor nu dădea semne de revenire pe teren, Neymar îi repetă colegului său de ”suferință” sfatul, de data asta însoțit de gesturi: ”Du-te la încălzire”.

După pauză, introdus pe teren, Messi a dat senzația că nu vrea să alerge, refuzând să-și ajute colegii, parcă dorind a-i da o lecție tehnicianului său. Imaginile îl arată delăsător, fără chef și deloc deranjat că pierdea mingile.

Faptul că Leo Messi și - din ce se pare - și Neymar nu sunt în cele mai bune relații cu Luis Enrique este deja un lucru de notorietate în Catalonia. Antrenorul formației blaugrana are o atitudine dură, rece, față de jucători, contrastând cu abordarea avută de antrenorii de succes din ultimii ani ai catalanilor: Pep Guardiola și Tito Vilanova.

De altfel, presa din Barcelona scrie că Luis Enrique are un ultimatum: trebuie să câștige și nu oricum, ci convingând, următoarele două partide, cu Elche și cu Atletico Madrid, ambele acasă. În caz contrar, postul său este serios în pericol.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑