Lucescu, tentat să rămână la Șahtior: "Nimeni nu știe ce va fi, dar cu siguranță voi continua"



 

**VIDEO** Lucescu, tentat să rămână la Șahtior:

Mircea Lucescu rămâne fără contract cu Şahtior în vară, dar spune că este tentat să continue la Doneţk. Antrenorul român i-a pregătit campioanei Ucrainei un turneu de pregătire inedit, în Brazilia.

Cu zece ani petrecuţi la Şahtior şi 19 trofee, Mircea Lucescu se apropie de finalul contractului, care expiră în vară. Situaţia tensionată din Ucraina este singurul motiv care îl poate face pe antrenorul român să plece. Ca în fiecare an, granzii din Turcia stau la pândă cu oferte însă Lucescu nu pare interesat de o altă echipă.

"De unde știți voi că sunt în ultimele 6 luni de contract?" a răspuns misterios Lucescu când a fost întrebat dacă va continua la Șahtior și din vară. "Nimeni nu știe ce poate fi însă cu siguranță voi continua, așa că nu e niciun fel de problemă" a completat tehnicianul "minerilor".

Pentru a pregăti dubla de foc din optimile UEFA Champions League cu Bayern, Mircea Lucescu merge în Brazilia pentru un turneu de pregătire cu cinci amicale, în perioada 8-27 ianuarie. La Şahtior, Lucescu are 13 brazilieni în lot.

"Să vedem cum se va termina în primul rând deplasarea aceasta în Brazilia, e important pentru că pentru prima dată în istoria Șahtiorului există posibilitatea să jucăm cu cele mai bune echipe din Brazilia, să începem pregătirea acolo cu meciuri importante și apoi să revenim să ne pregătim pentru meciurile din UEFA Champions League" a mai spus Lucescu.

Tehnicianul minerilor și-a amintit că mergea la turnee în America de Sud pe vremea când era jucător. "De foarte mult timp o echipă europeană nu a mai făcut un astfel de turneu. Eram obișnuit în anii '70 când iarna echipele din estul Europei se deplasau în Brazilia, era o perioadă lungă de întrerupere a campionatului nu erau meciuri din UEFA Champions League în perioada asta și echipele se deplasau" a declarat Lucescu la plecarea din România.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑